HBO stages in sportevenementen

De sportwereld verandert: sporten worden individueler, meer inclusief en divers en meer in de openbare ruimte. Evenement versterkende activiteiten, ook wel side-events genoemd, dragen steeds meer bij aan het succes van grote sportevenementen. Binnen Sportbedrijf Arnhem Events is elke stage periode ruimte voor

Stagiairs sportevenementen (m/v)

Heb jij verstand van sport en bewegen of (marketing)communicatie, ben je op zoek naar een sportstage en wil je meewerken aan grotere sportevenementen? Dan maken we graag kennis. Laat ons weten waarom we jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Onze opdrachten

Twee maal per jaar, in februari en augustus, maken we een team van stagiairs, die samen gaan werken bij Sportbedrijf Arnhem Events. Denk daarbij aan het op de kaart zetten van bedrijfssport in de regio, het bedenken en organiseren van sportevenementen, het vermarkten van sportieve bedrijfsuitjes en het verbinden van innovatie en sport. Oftewel een uitdagende sportstage. In 2024 gaan we onder andere aan de slag met het EK beachvolleybal met Olympisch voorprogramma, het NK wielrennen, urban evenementen en diverse grote sportieve bedrijfsuitjes.

Over de stages

  • Je gaat werken bij Sportbedrijf Arnhem Events. Dit relatief nieuwe team houdt zich bezig met sportieve evenementen, evenement versterkende activiteiten en sportieve bedrijfsuitjes.
  • Je volgt een opleiding in sportkunde, marketingcommunicatie of een ander interessant vakgebied.
  • Je gaat voor een deel aan de slag met een opdracht van je keuze, maar zeker ook met andere opdrachten.
  • Je gaat werken in een zeer divers team van stagiairs en professionals. Soms alleen, vaak in groepjes van wisselende samenstelling. Onderling verdelen we de taken voor een optimale leerervaring.
  • Sinds dit jaar betalen wij een stagevergoeding van €350,- bruto per maand (obv 36 uur).

We zoeken

  • Stagiairs die deel uit willen maken van een team en het tof vinden om samen oplossingen te zoeken.
  • Stagiairs die het niet erg vinden om niet altijd te weten wat ze volgende week gaan doen.
  • Stagiairs die tenminste 3 dagen per week beschikbaar zijn en flexibel in hun beschikbare tijd.

Direct solliciteren

Vul het formulier in en dan nodigen wij je snel uit voor een gesprek. Voor meer informatie over de stages bel je met Thijs Laseur (06 1881 1747) of Mark Debets (06 5251 3506).

Aanmelding stage
MM slash DD slash YYYY
Vanaf wanneer wil je stage lopen?(Verplicht)