Innovatieve HBO stages in sportevenementen

De sportwereld verandert: sporten worden individueler, diverser en meer in de openbare ruimte. Evenement versterkende activiteiten, ook wel side-events genoemd, dragen steeds meer bij aan het succes van grote sportevenementen. De komende periode biedt op dat vlak veel uitdagingen. Heb jij verstand van sport en bewegen of communicatie, ben je op zoek naar een sportstage en wil je leren van grote evenementen als de European Company Sports Games (ECSG), het WK BMX en het WK volleybal, dan dagen we je uit. Laat ons weten waarom we jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

 

Onze opdrachten

Twee maal per jaar, in februari en augustus, maken we een team van 3e jaars stagiairs, die samen gaan werken voor Sportbedrijf Arnhem Events. Denk daarbij aan het op de kaart zetten van bedrijfssport in de regio, het bedenken en organiseren van sportevenementen, het vermarkten van sportieve bedrijfsuitjes en het verbinden van innovatie en sport. Oftewel een uitdagende sportstage!

 

 

Over de stages

  • Je gaat werken bij Sportbedrijf Arnhem Events. Dit relatief nieuwe team houdt zich bezig met sportieve evenementen, van bedrijfsuitjes tot wielerkoersen en van sporthacks tot e-sports. In 2021 en 2022 ligt de focus op het WK BMX, de ECSG en het WK volleybal.
  • Je gaat voor een deel aan de slag met een opdracht van je keuze, maar zeker ook met andere opdrachten.
  • Je gaat werken in een zeer divers team van stagiairs en professionals. Soms alleen, vaak in groepjes van wisselende samenstelling. Onderling verdelen we de taken voor een optimale leerervaring.
  • Vanwege het grote aantal stagiairs en afstudeerders bij Sportbedrijf Arnhem, kunnen wij helaas geen stagevergoeding betalen.

We zoeken

  • Stagiairs die deel uit willen maken van een team, het tof vinden om samen oplossingen te zoeken.
  • Stagiairs die het niet erg vinden om niet altijd te weten wat ze volgende week gaan doen.
  • Stagiairs die tenminste 3 dagen per week beschikbaar zijn en flexibel in hun beschikbare tijd.

Direct solliciteren

Vul het formulier in en dan nodigen wij je snel uit voor een gesprek. Voor meer informatie over de stages bel je met Thijs Laseur (06 1881 1747) of Mark Debets (06 5251 3506).