Ontmoeten en sport

Op het gebied van bedrijfssport, netwerken en creatieve combinaties gaan we geen uitdaging uit de weg. We gaan hier graag met je over in gesprek.

Mogelijkheden

Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Sportbedrijfarnhemdag 20190822_FAM0302

Bedrijfssport

We hebben plannen om diverse bedrijfssporttoernooien te starten voor bedrijven uit Arnhem en omgeving. Bijvoorbeeld  bedrijfsvoetbal, bedrijfsvolleybal en bedrijfshockey. Eerst lekker sporten en daarna een hapje of drankje om elkaar nog beter te leren kennen.

Wil je hier met je bedrijf aan meedoen of heb je zelf een idee voor een bedrijfssporttoernooi. Laat het ons weten.

DSCN3421 b

European Company Games

De European Company Sport Games (ECSG) zijn het grootste, meerdaagse sportevenement in Europa. Ook wel de mini Olympische Spelen voor bedrijfssport genoemd. Wanneer en waar? Elke twee jaar ergens in Europa met maar liefst 23 sporten op het programma.

Daag ook je collega’s uit en doe in 2022 (Arnhem) mee met het grootste Europese sporttoernooi voor bedrijfssporters. Zo’n 7.000 deelnemers uit heel Europa strijden overdag en ‘s avonds is er tijd voor ontspanning!

Free Your Light Sportbedrijf Arnhem 20190913_FAM1142

Iets anders

Op het gebied van bedrijfssport, netwerken en creatieve combinaties daarvan gaan we geen uitdaging uit de weg. We gaan graag met je in gesprek.