Ons team

Sportbedrijf Arnhem Events is een flexibele organisatie. Dirk, Mark en Thijs vormen de kern en hebben samen meer dan 50 jaar ervaring op alle vlakken van eventorganisatie. Van grote evenementen als de Giro d’Italia, het WK zitvolleybal en het WK Inline skate tot evenementen met impact in de wijk. Als het nodig is schakelen ze specialisten, collega’s, vrijwilligers, stagiairs of anderen in om jouw evenement tot een succes te maken. Ze gaan geen uitdaging uit de weg. 


Ons team wordt regelmatig versterkt door enthousiaste stagiaires. Twee maal per jaar maken we een team van stagiaires die gaan werken voor Sportbedrijf Arnhem Events. Bij ons ga je aan de slag voor toffe evenementen zoals het WK BMX en het WK Volleybal. Kijk hier voor meer informatie over een stage bij Sportbedrijf Arnhem Events. 

Aangenaam kennis te maken

We stellen onszelf graag aan je voor

Thijs Laseur

Thijs Laseur

Ziet overal kansen en gaat geen logistieke uitdaging uit de weg. Pakt als het nodig is zelf de motor om de veiligheid op een parcours te controleren. Haalt alles uit zichzelf om een evenement succesvol te maken.

Mark Debets

Mark Debets

Zoekt oplossingen door dingen vanaf een andere kant te bekijken. Stelt als het nodig is kritische vragen om alles scherp te krijgen. Gebruikt zijn achtergrond in marketing en communicatie voor het realiseren van creatieve uitingen met impact. 

Dirk Leenders

Dirk Leenders

Uitvinder van side-events met impact. Weet hoe je een evenement tot in de haarvaten van een stad of wijk brengt. Vrijwilligers gaan voor hem door het vuur. Essentiële schakel in de praktische uitvoering van een eventorganisatie