Je organisatie in beweging

Sport en innovatie horen bij elkaar. Zeker in topsport is innovatie een voorwaarde voor succes. Andersom zorgt bewegen voor meer creativiteit. Onderzoekers van Stanford University onderzochten dat het creatieve denkvermogen van mensen met gemiddeld 60 procent stijgt wanneer zij wandelen. Sportbedrijf Arnhem Events helpt organisaties met een sportieve brainstorm tot creatieve oplossingen en ideeën te komen.

 

 

 

Je organisatie in beweging

Direct contact

Prijs vanaf € 1.500,-

excl. catering en btw

Concepten

Breng je organisatie in beweging met een van deze concepten.

Sporthack

Sporthack is een concept van Sportbedrijf Arnhem Events waarin deelnemers leren innoveren, bewegen en tot innovatieve oplossingen komen. In een aantal workshops leren ze de stappen van het design thinking proces, zodat ze aan de slag kunnen. Inspiratiesessies geven een boost aan de creativiteit. Sport- en beweegactiviteiten zorgen voor extra energie. 

Powerhack

Powerhack is een korte sporthack, waarbij je in korte tijd een oplossing voor je bedrijfsprobleem vindt. Sport- en beweegactiviteiten zorgen voor extra energie tijdens deze sportieve brainstorm. Dit als power-sporthack, waarbij je in korte tijd een oplossing voor je bedrijfsprobleem vindt. Maar ook als creatieve brainstorm. Sport helpt om met allerlei nieuwe ideeën naar huis te gaan.  

 

”Out of the box, creatief, anders en oplossingsgericht denken. Wat een energie gaf dat”

 

Iets anders

We gaan graag met je aan de slag om te kijken hoe sport jouw organisatie in beweging kan brengen.