Haal meer uit je event

Sportevenementen met blijvende impact realiseren kan een hele uitdaging zijn. Vanuit onze ervaring, van wereldkampioenschap tot wijktoernooi, werken we graag mee aan je droom. 


Een mooi voorbeeld is het WK Inline Skate dat in 2019 plaatsvond in Arnhem. Tijdens dit evenement konden kinderen zelf kennis maken met skaten. En wat is nu leuker dat als je dit vaker kunt doen. We wilde daarom iets blijvends achterlaten in de wijken. Samen met onder andere het Jeugdfonds Sport en Cultuur hebben we geld opgehaald om de skates over te nemen van het WK Inline Skates. Er zijn nu acht speellocaties in Arnhem waar je kunt skaten op de skates.

Mogelijkheden

Haal meer uit je event met een van deze mogelijkheden.

BMC_8165

Sportaccommodaties

Arnhem ligt centraal in Nederland en heeft zeer diverse sportaccommodaties, waar we jouw sportevenement tot een succes kunnen maken. Sportcentrum Valkenhuizen heeft bijvoorbeeld 5 sporthallen, meer dan 30 kleedkamers, beachvelden, een atletiekbaan, een 25 meter bad, honk-en softbalvelden en modern sportrestaurant. 

We denken graag met je mee en zetten onze ervaring in om je event beter te maken of te laten groeien. We gaan graag met je in gesprek.

Urban basketball 3x3 20190610_FAM2405

Organisatie sportevenementen

Het organiseren van een sportevenementen heeft veel kanten. Volgens ons begint het altijd met te kijken wat je doelstelling is. Waar droom je van? 

Met dit als uitgangspunt kunnen we meedenken over alle aspecten. Wij werken graag aan evenementen met een blijvend resultaat. Slimme partnerships, side-events en ervaring zijn vaak de sleutels tot succes.

Zo bouwden wij het WK zitvolleybal uit tot een volwaardig wereldkampioenschap, Arnhemse wijken kregen skates na het WK Inline. Ook deden meer dan 1.000 wandelaars mee aan een door ons bedachte wandeltocht.

Free Your Light Sportbedrijf Arnhem 20190913_FAM1142

Iets anders

Op het gebied van eventorganisatie gaan we geen uitdaging uit de weg. We gaan graag met je in gesprek.