Gelderse poort business run

Hardlopen en elkaar ontmoeten gaan perfect samen. Daarom organiseren GBC Gelderse Poort en Sportbedrijf Arnhem op donderdag 30 september de eerste editie van de Gelderse Poort business run. Ben je een beginnende loper, dan doe je misschien het liefste mee met de individuele run. Je loopt dan 3,9 km met je eigen doelen als uitgangspunt. Als je wilt helpen we je met de voorbereiding in de vorm van een clinic. Heb je al meer ervaring schrijf je dan in voor de teamrun van 7,8 km. Het team met de beste tijd wint een mooie prijs. Voor een perfecte voorbereiding doe je mee aan de topclinic.


******

Vanwege corona stellen we het evenement uit tot het voorjaar van 2022 in de hoop dat we elkaar dan echt kunnen ontmoeten. Houd deze site in de gaten voor updates.

******


Op het middenterrein kun je terecht voor een lekker drankje en genieten van de muziek van Walter Witlov, huis DJ van Vitesse. En natuurlijk voor een goed gesprek.

15.30 uur inloop op centrale plein met lekkere koffie en thee

16.00 uur welkomstwoord

16.15 uur start individuele run 3,9 km (6 rondjes)

17.00 uur start teamrun 7,8 km (12 rondjes)

18.00 uur prijsuitreiking en gezellige borrel

19.00 uur einde

 

Over dit evenement

Lees hieronder meer.

shutterstock_301149125

Inschrijven

GPBC Inschrijving individueelDeelname aan de individuele run van 3,9 km kost € 25,- per persoon. Schrijf je in voor de individuele run.

 

Deelname aan de teamrun van 7,8 km kost € 115,- per team. Een team bestaat uit 4 tot 6 personen. De tijd van de vierde persoon over de streep telt. Schrijf je in voor de teamrun.

 

Natuurlijk is je inschrijving inclusief een professioneel georganiseerde hardloopwedstrijd, een hapje en drankje en een gezellige sfeer na afloop.

logo gp2

Voor bedrijven

De Gelderse Poort business run is een initiatief van de Green Business Club Gelderse Poort en Sportbedrijf Arnhem. Het is een van de activiteiten rondom de European Company Sport Games, waarvan Arnhem in 2022 host city is.

 

Als jouw bedrijf meedoet met de business run, dan kunnen we langs het parcours een dranghekdoek of vlag ophangen. Breng deze dan naar Restaurant de Buutplek op woensdag 29 september voor 17.00 uur.

 

Wil je op een andere manier bijdragen aan deze eerste editie, bijvoorbeeld als sponsor, neem dan contact op met Milan Zewald.

shutterstock_504472060

Meer info

Wil je meer informatie over de Gelderse Poort business run, neem dan contact op met:


Milan Zewald

Programma Manager GBC Gelderse Poort

06 5206 6167 

geldersepoort@greenbusinessclub.nl 


of 


Mark Debets

Eventmanager Sportbedrijf Arnhem Events

06 5251 3506

mark.debets@sportbedrijfarnhem.nl